Dedikert til å hjelpe næringsdrivende og ledere

Vi gir deg et konkurransefortrinn ved å maksimere potensialet i din personlige livsstil og ved å benytte deg av den nyeste teknologien som kunstig intelligens.

medlemskap

Hva er New Baseline?

New Baseline ble født ut av en personlig reise med transformasjon og erkjennelse; en reise der et skifte i livsstil og en innovativ tilnærming til teknologi førte til fornyet energi, økt produktivitet og et bedre liv generelt. Vi i New Baseline tror at suksess, enten det er som næringsdrivende, leder eller en ambisiøs profesjonell, ikke bare kommer fra faglig kunnskap, men også fra en helhetlig tilnærming til helse, mental velvære og teknologisk innsikt.

Dedikert til å gi næringsdrivende og ledere det nødvendige fortrinnet i dagens konkurranseutsatte verden, kombinerer New Baseline de beste prinsippene for god livsstil med den nyeste teknologien. Vi er her for å veilede deg gjennom prosessen med å omdefinere dine grunnleggende vaner, slik at du kan oppnå ditt optimale selv både profesjonelt og personlig.

Min drøm om å være selvstendig og bygge ting fra grunnen av ble virkelighet da jeg startet min første bedrift. Men som en nystartet gründer, møtte jeg utfordringen med å levere på alle de forpliktelsene som fulgte med.

Sakte, men sikkert, følte jeg at helsen og gjennomføringskraften sviktet. Jeg visste at for å opprettholde dynamikken i min virksomhet, måtte jeg gjøre en grunnleggende endring i livsstilen min.

Etter en vellykket overgang til ny diett, og ved å omfavne sunne vaner som meditasjon, trening og kontinuerlig læring, har jeg transformert ikke bare helsen, men også produktiviteten og besluttsomheten min.
Ronny Bruknapp – CEO New Baseline

Kurs

Vi tilbyr en rekke kurs som dekker alt fra teknologi og kunstig intelligens, til ernæring, søvn, trening, fokus og generell helse. Målet er å utstyre medlemmene våre med verktøyene de trenger for en optimal hverdag.

Fremtiden for New Baseline

Vi sikter høyt. Med planer om å introdusere en elitegruppe med seminarer, ønsker vi å kombinere opplæring med nettverksbygging for de som er dedikerte til forandring. Med en visjon om å skape et pulserende samfunn, håper vi å forene entreprenører og gründere fra hele Norge.

Meld på venteliste

Kjernen i New Baseline

Verdier og Prinsipper