KONTAKT

Enten du har spørsmål, trenger assistanse, eller ønsker å dele din tilbakemelding, står vi klare til å hjelpe.

Har du spørsmål eller ønsker å ta kontakt – Ta kontakt med skjema under.

Ønsker du å akselerere din suksess og forvandle din livsstil? Vi i New Baseline er her for å støtte deg på hvert trinn av reisen. Enten du har spørsmål om våre kurs, ønsker personlig veiledning eller trenger teknisk støtte, er vårt team alltid klar til å hjelpe.

Gründer

Treff flere personer med delt ambisjon om å utvikle bedrifter

Leder

Bli en bedre leder av å lære av andre som også leder.

Gründer? Leder?

Ta kontakt, vi vil gjerne høre fra deg!

Våre kurs er designet for enhver som ønsker å akselerere sin suksess, spesielt entreprenører, gründere, og forretningsfolk som ønsker å ha et konkurransefortrinn gjennom en forbedret livsstil.

New Baseline er en plattform som tilbyr kurs og coaching for entreprenører og gründere. Vi fokuserer på de fem grunnsteinene mat, søvn, trening, meditasjon, og teknologi for å hjelpe deg med å forbedre din livsstil og oppnå et konkurransefortrinn.

Du kan forvente omfattende, velstrukturerte kurs som dekker alt fra ernæring og trening til søvn og meditasjon. Våre kurs er designet for å være både utfordrende og givende, med fokus på praktiske teknikker som du kan anvende i din daglige rutine.

Etter å ha meldt deg på vil du få tilgang til kursmaterialet gjennom vår brukervennlige online læringsplattform. Der kan du se videoer, laste ned materiell, og følge fremgangen din.

Vi er her for å hjelpe! Ta gjerne kontakt med oss via vår kontaktside eller direkte på kontakt@newbaseline.no. Vi streber etter å svare på alle henvendelser innen 24 timer på arbeidsdager.

Build your better tomorrow

Online classes to advance your career and life

Explore Courses
Watch Video